LUKITESTAUSTA, YKSITYISOPETUSTA JA TUKIMATERIAALIA

Ostoskori

Yksityisope

Yksityisope

Yksityisope - Lukitestaus ja yksityisopetus tarjoaa lukitestausta, matematiikan testausta sekä yksityisopetusta kaikenikäisille peruskoulun

Hei, olen Aija - erityispedagogi, erityisluokanopettaja ja opo.

Teen lukitestejä, matematiikan testausta sekä annan yksityisopetusta peruskoulun opetettavissa aineissa.

Yksityisope - Lukitestaus ja yksityisopetus tarjoaa lukitestausta, matematiikan testausta sekä yksityisopetusta kaikenikäisille peruskoulun opetettavissa aineissa. 

Mikäli haluat tavoittaa minut tai sinulla on kysyttävää,

ole hyvä ja lähetä viesti 0405405220 tai sähköpostia aija@lukitesti.fi.


Olen Helsingissä asuva, Kokemäeltä kotoisin oleva erityispedagogi ja erityisluokanopettaja sekä opinto-ohjaaja (KM, YTM, FM, sosionomi yamk). Olen valmistunut Turun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi, pääaineenani erityispedagogiikka. Erilliset erityisopettaja- sekä opo-opinnot olen suorittanut Jyväskylän yliopistossa. Olen myös yhteiskuntatieteiden maisteri (hyvinvointipalvelujen järjestämisen maisteriohjelma/Tampereen yliopisto) sekä filosofian maisteri (pääaine: digitaalinen kulttuuri/Turun yliopisto). 

Minulla on kaksi yritystä: Tmi Aija Lund, joka tarjoaa testausta, opetusta ja koulutusta (www.lukitesti.fi) sekä Muotiliike Belladonna (https://www.muotiliikebelladonna.fi/).


Olen ollut tuottamassa luki-materiaalia useissa hankkeissa.Osa materiaalista on saatavilla maksuttomana sähköisessä muodossa. Omilla oppilaillani on mahdollista saada tehtäväkirjat myös painettuina.


Mikäli haluat tavoittaa minut tai sinulla on kysyttävää,

ole hyvä ja lähetä viesti 0405405220 tai sähköpostia aija@lukitesti.fi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi